Booky! Hét administratiekantoor in Schiedam

Opzoek naar een deskundig administratiekantoor in de buurt van Schiedam? Zoek dan niet verder!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Dit is wat administratiekantoor Booky doet voor ondernemers

Schiedam staat niet alleen bekend om zijn prachtige monumentale molens en jenever, maar ook om zijn bedrijvigheid en diversiteit daarvan. In totaal telt de gemeente Schiedam ruim 9.615 bedrijfsvestigingen, waarvan een groot deel actief is in de energiesector, zakelijke dienstverlening, handel en horeca.

Veel van deze ondernemers besteden hun financiële administratie uit aan een administratiekantoor en steeds vaker aan Booky.

Wij helpen ZZP’ers en MKB’ers namelijk op een effectieve manier met hun financiële administratie, zodat zij zich kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken binnen hun eigen onderneming.

Bedrijfsadministratie en salarisadministratie

Je gehele boekhouding voor een vast bedrag geregeld en altijd up-to-date inzicht via de app.

Jaarrekening

Aan het einde van het jaar wordt je administratie verwerkt in een overzichtelijke jaarrekening.

Belastingen

Wij zoeken voor jou naar kansen en mogelijkheden voor het besparen van belasting!

Communicatie

Doordat je boekhouding altijd up-to-date is, attenderen wij je altijd ver voor tijd!

Waarom ondernemers kiezen voor administratiekantoor Booky

Natuurlijk zijn er voldoende andere administratiekantoren in Schiedam en omgeving die voor jou de administratie uit handen kunnen nemen.

Wat Booky onderscheidt is onze aanpak en dat we jouw taal spreken, in gewone mensentaal. Daarbij hanteren wij een all-in-one tarief waar geen addertjes onder het gras bij zitten.

Verder maken wij gebruik slimme online boekhoudsoftware. Deze tool helpt ons om zo efficiënt mogelijk jouw administratie te beheren. En dankzij de handige app heb jij de volledige controle en overal inzicht in jouw up-to-date boekhouding.

Opgeteld is Booky jouw administratiekantoor wanneer je op zoek bent naar een partij die:

Kennis heeft van jouw branche en regio

Jouw taal spreekt

Een duidelijk en vast tarief hanteert

Een financiële sparringpartner kan zijn

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Administratie uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Samen naar de top

Net als de bekende Schiedamse kickbokser Gökhan Saki en volleybalster Kelly Dulfer gaan wij voor goud! Wij zijn jouw financiële sparringpartner en zorgen ervoor dat jij met jouw bedrijf het winnende punt maakt wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld bij een nieuwe financieringsaanvraag voor je bedrijf.

We analyseren de huidige stand van zaken en kijken hoe jouw bedrijf mogelijk kan profiteren van fiscale aftrekposten waar je als ondernemer recht op hebt. Verder verwerken wij alle inkomsten en uitgaven van jouw onderneming in een handig overzicht en houden wij deze up-to-date.

Daarnaast kijken we ook naar de sector waarin je actief bent en welke kansen er mogelijk voor jouw bedrijf liggen. Door deze inzichten te creëren en een sterke financiële basis neer te zetten zorgen wij ervoor dat jouw kans op succes fors toeneemt.

Op basis van jouw wensen kunnen wij je helpen met:

  • Het verzorgen van je volledige administratie
  • Het wegwerken van achterstanden in je administratie
  • Je salarisadministratie
  • De aangifte omzet- en inkomstenbelasting
  • Het samenstellen van je jaarrekening en publicatiedocumentatie

Schiedam in het oog hebben
(en houden)

Gelukkig hebben wij Schiedam niet letterlijk in het oog, want dat zou namelijk betekenen dat wij te diep in het jeneverglaasje hebben gekeken. Wél ligt ons administratiekantoor op een steenworp afstand van Schiedam. Om precies te zijn kunnen wij binnen 20 minuten al in hartje Schiedam zijn. Op deze manier houden wij altijd op korte afstand een oog op jouw financiële administratie.

Administratie uitbesteden aan Booky?

Hebben wij je overtuigd dat je het beste jouw administratie kunt uitbesteden bij ons administratiekantoor? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je hoe wij je gaan helpen.