Booky – Dé boekhouder voor particulieren die opzoek zijn naar een financieel professional

Ben je opzoek naar een deskundige boekhouder die je volledig ontzorgt bij je particuliere administratie? Dan staat Booky voor je klaar!

Wij helpen je met de aangifte inkomstenbelasting, toeslagen, eventueel andere aftrekposten wat je niet alleen tijd bespaart maar ook geld oplevert!

afbeelding boekhouder particulier

Waarom particulieren een boekhouder zoeken

Steeds meer mensen verliezen het overzicht op hun financiën. De aanleiding hiervan is vaak een gebrek aan structuur en overzicht op de inkomsten en uitgaven. Daarnaast lijkt het invullen van onder meer de belastingaangifte vaak eenvoudiger dan het uiteindelijk is. Weet je bijvoorbeeld van welke aftrekposten je als particulier gebruik kunt maken om maximaal te profiteren van alle fiscale voordelen? Of welke toeslagen jij kunt aanvragen doordat er een wijziging heeft plaatsgevonden in je privésituatie? Het is dan ook geen wonder dat er door steeds mensen gezocht wordt naar een boekhouder die hen kan helpen bij het invullen van de belastingaangifte.

Waar Booky je mee helpt

Booky zorgt ervoor dat jouw particuliere boekhouding op orde komt en blijft. Wij helpen je onder andere bij de volgende zaken:

 Aangifte inkomstenbelasting

 Bezwaar- en verzoekschriften

 Toeslagen

 Verbeteren financiële positie

Dit is wat Booky doet voor particulieren

Inkomstenbelasting

Toeslagen

Belastingstrategie

Bemiddeling

Aangifte inkomstenbelasting

Een van de belangrijkste financiële zaken die je als particulier op orde moet hebben is de aangifte inkomstenbelasting. Bij de Belastingdienst doe je aangifte voor de belasting over het inkomen dat je het jaar daarvoor hebt verdiend. De belastingaangifte is alleen verplicht wanneer je tenminste €15 terugkrijgt of meer dan €46 moet terug betalen aan de Belastingdienst. Het merendeel van de particulieren is vaak niet of onvoldoende bekend met de fiscale regels, waardoor zij veel geld mis kunnen lopen. Doe jij zelf je aangifte inkomstenbelasting? Dan is het zaak om je te verdiepen in alle actuele regel- en wetgeving die geldt voor particulieren. Het gevolg is dat je meer tijd kwijt bent voor het invullen van de belastingaangifte dan je lief is.

Zeker voor iets wat je slechts één keer per jaar moet doen en jaarlijks kan veranderen, waarbij het nog onzeker is of je alle juiste financiële gegevens hebt ingevuld. Doordat je zelf de aangifte inkomstenbelasting invult kunt je namelijk geconfronteerd worden met het terugbetalen van toeslagen, omdat bijvoorbeeld achteraf naar voren komt dat een wijziging in je privésituatie niet is doorgegeven. Wij verzorgen van A t/m Z je aangifte inkomstenbelasting. Wij helpen je bij het opstellen van je aangifte inkomstenbelasting. Wij kijken onder meer op welke toeslagen je afgelopen jaar recht had en wijzigen ook toeslagen die niet langer van toepassing zijn. Daarnaast helpen wij je bij het aanvragen of wijzigen van een voorlopige aanslag.

Bezwaarschriften

Ben je het niet eens met een aanslag die je hebt ontvangen van de Belastingdienst? Wij helpen je om een bezwaarschrift op te stellen. Daarnaast ondersteunen wij je bij verzoeken aan de Belastingdienst voor het treffen van bijvoorbeeld een betalingsregeling.

Erfbelasting

Wanneer je een erfenis ontvangt of nalaat krijg je te maken met erfbelasting (voorheen successierechten). Booky zorgt ervoor dat je erfbelasting op orde is. Wij helpen je bij de aangifte erfbelasting en dienen deze in bij de Belastingdienst. Ook kunnen wij voor je bemiddelen bij uitstel van de aangifte erfbelasting.

Verbeteren financiële positie

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom kijken wij naar je huidige financiële situatie en hoe je deze mogelijk kunt verbeteren door te besparen op onnodige kosten. Wij helpen je om je huishoudboekje weer op orde te brengen en te houden.

Waarom kiezen voor Booky?

 

Wij zorgen ervoor dat alle fiscale voordelen, die voor jou gelden, worden toegepast.

Deskundig

Betaalbaar

Snel

Voordelen Booky als jouw particuliere boekhouder

 Wij zijn op de hoogte van alle geldende regels
 Wij zorgen ervoor dat je met je belastingaangifte maximaal profiteert van alle fiscale voordelen
 Jij weet dat je belastingaangifte en andere fiscale formulieren correct zijn ingevuld, waardoor je niet voor vervelende verrassingen komt te staan

Communicatie

Je krijgt van ons persoonlijke begeleiding en wij zijn altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline! Onze specialisten spreken naast het Nederlands en Engels ook vloeiend Turks en Arabisch.

Bemiddeling

We maken afspraken met de Belastingdienst en andere schuldeisers over soepelere voorwaarden en termijnen.

No cure no pay

Je betaalt pas wanneer het probleem is opgelost. Daarnaast hanteren wij flexibele betaaltermijnen die passend zijn voor ieders situatie.

Kosten boekhouder particulier

De kosten voor de ondersteuning van je belastingaangifte is mede afhankelijk van je persoonlijke situatie. Ben je bijvoorbeeld in het bezit van een koopwoning waar een hypotheek op rust? Of heb je inwonende meerderjarige kinderen? Dan komen daar extra kosten bij kijken. Wij leveren daarom altijd maatwerk, ook in onze tarieven. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen wat wij voor je kunnen betekenen.

Aangifte inkomstenbelasting laten doen?