Hulp nodig bij je belastingaangifte?

 

Administratiekantoor Booky regelt alles wat met belastingen te maken heeft. Belastingaangiften, toeslagen, bezwaarschriften en betalingsregelingen horen allemaal tot de mogelijkheden.
Snel en goedkoop je belastingzaken op orde!

Belastingen.
Leuker en makkelijker!

De Belastingdienst kan het je altijd makkelijker maken, maar alleen met Booky worden belastingen ook echt leuker. Met onze belastingstrategie weet je al voor je aangifte waar je aan toe bent! Met Booky heb je altijd je belastingzaken goed geregeld.

Toeslagen

De juiste toeslagen samen met de juiste bedragen claimen.

Belastingstrategie

Altijd voorbereid zijn op alle toekomstige belastinguitgaven.

Inkomstenbelasting

Alle belastingaangiften simpel uitgelegd en op tijd de deur uit.

Bemiddeling

Betalingsregelingen en andere afspraken met de fiscus.

Waarom kiezen voor Booky?

 

Wij zorgen ervoor dat alle fiscale voordelen, die voor jou gelden, worden toegepast.

Vaste contactpersoon

Vast en betaalbaar tarief

Maandelijks opzegbaar

Booky doet meer dan alleen belastingen

Steeds meer mensen verliezen het overzicht over hun financiën. Zo is uit onderzoek gebleken dat vooral jongeren steeds vaker een aanvraag voor schuldhulpverlening indienen. De aanleiding voor financiële problemen komt meestal door een gebrek aan structuur en overzicht in de inkomsten en uitgaven. De rekeningen stapelen zich dan al gauw op tot een onoverzichtelijk hoopje.

Met onze hulp komt er weer structuur en overzicht in de huishoudelijke financiën. Onder de persoonlijke begeleiding van onze specialisten worden alle financiële problemen direct aangepakt.

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen, daarom denken we net zo hard mee om de problemen in de toekomst voor te zijn. Dit doen we door jouw financiën op orde te maken. Hierbij valt te denken aan het aanvragen van alle toeslagen waar je recht op hebt, te bezuinigen op te hoge of onnodige kosten, betalingsafspraken maken met je bank of de Belastingdienst. Het doel is om het huishouden net zo professioneel te runnen als een bedrijf!

 

 

Communicatie

Heb je moeite met de Nederlandse taal en spreek je daarom liever in een andere taal? Onze specialisten spreken naast het Nederlands en Engels ook vloeiend Turks en Marokkaans.

Huishoudelijke administratie

Samen zetten wij een volledige huishoudelijke administratie op, zodat je altijd precies weet waar je voor staat.

Bemiddeling

Afspraken maken met de Belastingdienst en andere schuldeisers over soepelere voorwaarden en termijnen.

No cure no pay

Je betaalt pas wanneer het probleem is opgelost. Daarnaast hanteren wij flexibele betaaltermijnen die passend zijn voor ieders situatie.

Ben jij klaar voor een echte verandering?

Administratiekantoor Booky Boekhouder Rotterdam

Administratiekantoor Booky
Schorpioenstraat 298
3067 KW Rotterdam

KVK: 64384772
BTW: NL855644485B01