Salarisadministratie uitbesteden aan Booky?

Besteed je liever je salarisadministratie uit aan een kantoor met kennis van zaken? Dan is Booky hét administratiekantoor waar je naar op zoek bent!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Dit is wat Booky doet voor ondernemers

Wij helpen zzp’ers, freelancers en mkb-bedrijven die zoeken naar een boekhouder. Wij pakken de boekhouding en het verwerken van de financiële administratie op, zodat jij je weer bezig kunt houden met het leuke gedeelte van ondernemen.

Administratie

Jaarrekening

Advies

Belastingen

Dit is waarom ondernemers kiezen voor Booky

Booky verzorgt inmiddels voor vele bedrijven de salarisadministratie. Klanten kiezen voor ons vanwege onder andere:

Vast tarief

Een vaste abonnementsprijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Online software

Moderne online boekhoudsoftware met een mobiele app!

Geen complexe materie

Je hoeft je niet te verdiepen in complexe materie

Bereikbaar

Altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline

Vaste contactpersoon

Altijd efficiënt, direct en effectieve communicatie.

Personeelsreductie

Geen salarisadministrateur nodig

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Administratie uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Wanneer salarisadministratie bijhouden?

In eerste instantie hoeft een bedrijf geen salarisadministratie bij te houden, maar wanneer het bedrijf groeit en er personeel wordt aangenomen is dit wel aan de orde.

Zodra je start met personeel, komen een aantal zaken om de hoek kijken. Denk hierbij aan arbeidsovereenkomsten en het aanvragen van een loonheffingennummer.

Vanaf dat moment is het bijhouden van een salarisadministratie verplicht. Hierbij hoort onder andere het verwerken van loonstroken, het doen van loon- en pensioenaangifte en het betalen van loonbelasting en pensioenen.

Salarisadministratie zelf doen of uitbesteden?

De administratie van salarissen vereist simpelweg veel specialistische kennis. Regels veranderen voortdurend en je dient bij de loonadministratie aan een aantal gestelde eisen van de Belastingdienst te voldoen. Één fout kan je hierbij al duur komen te staan en dat is natuurlijk zonde.

Gelukkig is er slimme software die je al een heel stuk op weg kunnen helpen in je salarisadministratie. Hoewel deze boekhoudprogramma’s steeds beter in staat zijn om jou up-to-date te houden over de meest recente wetswijzigingen en andere veranderingen van de regels, raden wij je aan om ook zelf enige kennis van de wet- en regelgeving te hebben en relevante wijzigingen in bijvoorbeeld cao’s bij te houden.

Voordelen loonadministratie uitbesteden

Wie de salarisadministratie uitbesteedt hoeft zich niet druk te maken over de regelmatig veranderende wet- en regelgeving. Je administratiekantoor of boekhouder houdt alle ontwikkelingen op dat gebied bij en daardoor weet je zeker dat de salarisadministratie goed, snel en nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Daarnaast zorgt het uitbesteden van je salarisadministratie ervoor dat de aangifte loonheffingen op tijd worden ingediend en je optimaal profiteert van fiscale voordelen in je administratie.

Op deze manier zijn je werknemers én de Belastingdienst tevreden. Dit geeft rust, bespaart tijd en beperkt de kans op boetes van de Belastingdienst.

Specialist in salarisadministratie

Als ondernemer heb je de keuze om je salarisadministratie uit te besteden aan iemand met de benodigde specialistische kennis.

Wanneer je ervoor kiest om een administratiekantoor zoals Booky in te huren voor je complete loonadministratie, kun je veel tijd en geld besparen. Het is dan namelijk niet langer noodzakelijk om salarisadministrateurs aan te nemen. Ook is het kopen van salarisadministratie software niet meer nodig én je hoeft je als ondernemer niet langer te ergeren aan de complexiteit van de salarisverwerking.

Op deze manier hoef jij je niet meer druk te maken over administratieve taken en heb je meer tijd over voor andere zaken die relevant zijn voor het groeien van jouw onderneming. Kortom, je wordt ontzorgt in je salarisadministratie zodat jij je weer kunt focussen op het leukere gedeelte van ondernemen.

Veelgestelde vragen

Wat kost de salarisadministratie van mijn personeel?
De kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie, hangt af van het aantal werknemers. De kosten voor de verloning van één of twee werknemers bedragen €17,50 per werknemer per maand. Vanaf drie werknemers zijn de kosten €15,- per werknemer per maand. Bij meer dan vijf werknemers gelden er andere tarieven.
Jouw salarisadministratie uitbesteden?

Wil je al op korte termijn de administratie aan Booky uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.