Administratie uitbesteden aan Booky?

Wij nemen je boekhouding over en zorgen dat je qua administratie- en belastingzaken volledig ontzorgt wordt!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Dit is wat administratiekantoor Booky doet voor ondernemers

Bedrijfsadministratie en salarisadministratie

Je gehele boekhouding voor een vast bedrag geregeld en altijd up-to-date inzicht via de app.

Jaarrekening

Aan het einde van het jaar wordt je administratie verwerkt in een overzichtelijke jaarrekening.

Belastingen

Wij zoeken voor jou naar kansen en mogelijkheden voor het besparen van belasting!

Communicatie

Doordat je boekhouding altijd up-to-date is, attenderen wij je altijd ver voor tijd!

De voordelen van Booky

Niets is zo vervelend wanneer je als klant niet gehoord wordt. Je staat bijvoorbeeld lang in de wachtrij, om uiteindelijk niet het antwoord te krijgen waar je naar opzoek bent. Bij Booky ben je geen nummer, want wij zien dagelijks al voldoende cijfers. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk klantcontact en proberen klanten de aandacht te geven die zij verdienen. Bij ons heb je dan ook één vast contactpersoon waar je te allen tijde terecht kunt voor je vragen. Tevens beschikken wij dankzij Yuki over moderne online boekhoudsoftware, zodat je altijd een actueel inzicht hebt in jouw financiën. Tot slot werkt Booky tegen een all-in-one tarief. Voor een vast laag bedrag per maand heb je daardoor de zekerheid dat je nooit voor vervelende financiële verrassingen komt te staan.

De voordelen van het uitbesteden van je administratie bij Booky:
Duidelijk en scherp tarief
Flexibele partner die met je meedenkt
Vast contactpersoon die altijd voor je klaar staat
Handige boekhoudsoftware en online tools

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Boekhouding uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Ondernemen is leuk, administratie misschien iets minder

Het opzetten en bijhouden van de administratie ervaren veel ondernemers als een complexe en tijdrovende klus. Je moet niet alleen rekening houden met regelmatig veranderende fiscale wet- en regelgeving, ook heb je te maken met veranderingen binnen je eigen bedrijf die direct van invloed zijn op de resultaten.

Je administratie is natuurlijk meer dan alleen het versturen van facturen. Het omvat alle processen die te maken hebben met je bedrijfsvoering, zoals het verwerken van de salarisadministratie en het indienen van de aangifte inkomstenbelasting. Het zijn taken waar weinig ondernemers echt naar uitkijken en als gevolg daarvan vaak uitstellen.

Je administratie kan op deze manier verwaarloosd worden, terwijl het juist een van de steunpilaren voor het succes van je onderneming is. Want door structureel inzicht te hebben in je financiële resultaten creëer je rust voor jezelf én je bedrijf.

Grip op je administratie

Booky helpt je om (weer) grip te krijgen op je administratie. Door je administratie bij ons uit te besteden zorgen wij ervoor dat deze altijd
up-to-date en op orde is. Hierdoor kun jij je met een gerust hart richten op waar je goed in bent, namelijk de verdere ontwikkeling van je bedrijf.

Wij kunnen je onder meer helpen met:

  • Het verzorgen van je volledige administratie
  • Het wegwerken van achterstanden in je administratie
  • De aangifte omzet- en inkomstenbelasting
  • Het samenstellen van je jaarrekening en publicatiedocumentatie

Wij ontzorgen je daarbij niet alleen in je administratie, maar denken tevens met je mee over hoe je maximaal profiteert van alle fiscale voordelen. Verder kunnen we indien gewenst diverse financiële processen (deels) uit handen nemen, zoals het debiteurenbeheer (denk aan de facturatie en het versturen van herinneringen), het opstellen van tussentijdse analyses of rapportages. Het belangrijkste is dat wij ervoor zorgen dat de kosten die je kwijt bent voor het uitbesteden van je administratie terugverdient. Op deze manier besparen we je zowel geld, tijd als energie.