Booky – Hét administratiekantoor in de regio Den Haag

Zoek je een deskundig administratiekantoor in de buurt van Den Haag? Zoek dan niet verder!

De gemeente Den Haag telt op dit moment meer dan 57.000 bedrijven. Veel van deze ondernemers besteden hun financiële administratie uit aan een administratiekantoor en steeds vaker aan Booky.

Wij helpen ZZP’ers en MKB’ers namelijk op een effectieve manier met hun financiële administratie, zodat zij zich kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken binnen hun eigen onderneming.

Booky helpt je bij jouw administratie

De basis van ieder succesvol bedrijf is een gedegen financiële administratie. Wij analyseren daarom altijd eerst de huidige stand van zaken en kijken hoe jouw bedrijf mogelijk kan profiteren van fiscale aftrekposten waar je als ondernemer recht op hebt. Verder verwerken wij alle inkomsten en uitgaven van jouw onderneming in een handig overzicht en houden wij deze up-to-date.

Daarnaast kijken we ook naar de sector waarin je actief bent en welke kansen er mogelijk voor jouw bedrijf liggen. Door deze inzichten te creëren en een sterke financiële basis neer te zetten zorgen wij ervoor dat jouw kans op succes fors toeneemt.

Op basis van jouw wensen kunnen wij je helpen met:

 Het verzorgen van je volledige administratie

 Het wegwerken van achterstanden in je administratie

 Je salarisadministratie

 De aangifte omzet- en inkomstenbelasting

 Het samenstellen van je jaarrekening en publicatiedocumentatie

Dit is wat administratiekantoor Booky doet voor ondernemers

Bedrijfsadministratie en salarisadministratie

Je gehele boekhouding voor een vast bedrag geregeld en altijd up-to-date inzicht via de app.

Jaarrekening

Aan het einde van het jaar wordt je administratie verwerkt in een overzichtelijke jaarrekening.

Belastingen

Wij zoeken voor jou naar kansen en mogelijkheden voor het besparen van belasting!

Communicatie

Doordat je boekhouding altijd up-to-date is, attenderen wij je altijd ver voor tijd!

Waarom ondernemers kiezen voor administratiekantoor Booky

Waarom Booky?

Natuurlijk zijn er voldoende andere administratiekantoren in Den Haag en omgeving die voor jou de administratie uit handen kunnen nemen.

Wat Booky onderscheidt is onze aanpak en dat we jouw taal spreken, in gewone mensentaal. Niet alleen in het Nederlands en Engels, maar onze collega’s kunnen ook in het Arabisch of Turks communiceren. Daarbij hanteren wij een all-in-one tarief waar geen addertjes onder het gras bij zitten.

Verder maken wij gebruik van slimme online boekhoudsoftware. Deze tool helpt ons om zo efficiënt mogelijk jouw administratie te beheren. En dankzij de handige app heb jij de volledige controle en overal inzicht in jouw boekhouding.

Opgeteld is Booky jouw administratiekantoor wanneer je op zoek bent naar een partij die:

Kennis heeft van jouw branche en regio

Jouw taal spreekt

Een duidelijk en vast tarief hanteert

Een financiële sparringpartner kan zijn

Oh Oh Den Haag

Den Haag kent een rijke geschiedenis aan ondernemers, niet in de minste plaats door het Binnenhof. Mede door deze politieke wortels hebben diverse grote bedrijven hun hoofdkantoor in Den Haag gevestigd. Denk onder meer aan Aegon, KPN, ANWB, PostNL en internationale bedrijven als T-Mobile en Total. Wij komen ook graag in Den Haag bij ondernemers op bezoek voor een ‘bakkie pleur’ en een goed gesprek over hun administratie. Wij zitten zelf met ons kantoor in Rijswijk en zijn via de digitale snelweg slechts één klik van je vandaan.

Administratie uitbesteden aan Booky?

Hebben wij je overtuigd dat je het beste jouw administratie kunt uitbesteden bij ons administratiekantoor? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je hoe wij je gaan helpen.

Administratie uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!