Prognose van het ondernemersinkomen nodig?

Administratiekantoor Booky helpt je met het opleveren van een prognoserapport.

afbeelding boekhouder rotterdam

Onze tarieven

Booky helpt ondernemers ook met

Wij helpen ondernemers ook die zoeken naar een boekhouder. Wij pakken de boekhouding en het verwerken van de financiële administratie op, zodat jij je weer bezig kunt houden met het leuke gedeelte van ondernemen.

Administratie

Jaarrekening

Advies

Belastingen

Waarom klanten kiezen voor Booky

Booky helpt momenteel al honderden ondernemers met hun boekhouding/bedrijfsadministratie, salarisadministratie, belastingaangiftes, advies en prognoserapporten!

Vast tarief

Een vaste abonnementsprijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Online software

Moderne online boekhoudsoftware met een mobiele app!

De juiste mentaliteit

Wij hebben een niet ‘lullen maar poetsen’ mentaliteit

Bereikbaar

Altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline

Vaste contactpersoon

Altijd efficiënt, direct en effectieve communicatie.

Maandelijks opzegbaar

Geen kleine lettertjes of langdurige contracten.

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Een prognose ondernemersinkomen laten opstellen?

Als je als ondernemer of zzp’er een aanvraag gaat doen voor een huur- of koopwoning, dan heb je vaak een prognose van het ondernemersinkomen nodig. Deze prognose kan worden geëist vanuit een bank, woningbouwcorporatie of makelaar.

Wat is een prognoserapport?

De financiële prognose van het ondernemersinkomen vormt kort samengevat een gedetailleerd overzicht van de verwachte financiële situatie van de ondernemer of zzp’er, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende factoren.

Een prognose van het ondernemersinkomen is dan ook een voorspelling over hoe je onderneming het komende jaar financieel gaat presteren. Deze prognose lijkt in principe erg op de jaarcijfers die je moet publiceren, alleen zijn de jaarcijfers feitelijk en worden ze altijd achteraf bekend.

Met een prognose van je ondernemersinkomen kan een bank of andere kredietverstrekker makkelijker bepalen of je kredietwaardig bent voor een hypotheek voor een woning of pand. Ook de makelaar en/of woningbouwcorporatie mag dit document eisen, om zo te kunnen bepalen of je in aanmerking komt voor een specifieke woning.

Waar bestaat een prognoserapport uit?

De prognose ondernemersinkomen bestaat uit diverse financiële gegevens van je onderneming. Het document biedt een inschatting van de te verwachten opbrengsten, kosten en het fiscale inkomen van de ondernemer of zelfstandige zonder personeel (zzp’er).

Je prognose laten opstellen door Booky?

Het opstellen van een prognoserapport kan meestal alleen door een administratie- of accountantskantoor worden gedaan. Dit brengt namelijk meer geloofwaardigheid met zich mee. Naast dat sommige wooncorporaties en makelaars dit eisen, is het zeker een pluspunt. Zo weet de externe partij dat het prognoserapport betrouwbaar is, omdat het is opgesteld door een gecertificeerde boekhouder of accountant.

Werkgebied Rotterdam en omgeving

Voor vragen kun je ons altijd mailen, bellen of appen. Wij zitten met ons administratiekantoor vlakbij de Kuip in Rotterdam Zuid en dus altijd dicht bij jou in de buurt.

Heldere tarieven boekhouder Rotterdam

Booky geeft de kwaliteit van een accountant voor de prijs van een boekhouder. Wij zijn dan ook duidelijk en transparant over onze tarieven. Bij ons vind je geen kleine lettertjes of verborgen kosten, maar krijg je wél een vast tarief dat maandelijks opzegbaar is. Vanaf €85 per maand:

  • Verwerken wij je bedrijfsadministratie en/of salarisadministratie
  • Verzorgen wij de balans en resultatenrekening
  • Maken wij de btw- en inkomstenbelastingaangifte op
  • Geven wij je persoonlijk advies en zijn wij altijd bereikbaar

Administratie uitbesteden

Wil je klant worden bij Booky? Dat is heel gemakkelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden!

Heb je al een boekhouder maar wil je de stap maken naar Booky? Tegenwoordig is dit snel gepiept. Laat het ons weten en we helpen je met het overstappen en kunnen vaak al binnen één werkdag je gehele financiële administratie overnemen.