Booky! Hét administratiekantoor in de regio Zoetermeer

Zoek je een deskundig administratiekantoor in de buurt van Zoetermeer? Zoek dan niet verder!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Dit is wat administratiekantoor Booky doet voor ondernemers

De gemeente Zoetermeer telt op dit moment meer dan 13.135 bedrijfsvestigingen. Veel van deze ondernemers besteden hun financiële administratie uit aan een administratiekantoor en steeds vaker aan Booky.

Wij helpen ZZP’ers en MKB’ers namelijk op een effectieve manier met hun financiële administratie, zodat zij zich kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken binnen hun eigen onderneming.

Bedrijfsadministratie en salarisadministratie

Je gehele boekhouding voor een vast bedrag geregeld en altijd up-to-date inzicht via de app.

Jaarrekening

Aan het einde van het jaar wordt je administratie verwerkt in een overzichtelijke jaarrekening.

Belastingen

Wij zoeken voor jou naar kansen en mogelijkheden voor het besparen van belasting!

Communicatie

Doordat je boekhouding altijd up-to-date is, attenderen wij je altijd ver voor tijd!

Waarom ondernemers kiezen voor administratiekantoor Booky

Natuurlijk zijn er voldoende andere administratiekantoren in Zoetermeer en omgeving die voor jou de administratie uit handen kunnen nemen.

Wat Booky onderscheidt is onze aanpak en dat we jouw taal spreken, in gewone mensentaal. Daarbij hanteren wij een all-in-one tarief waar geen addertjes onder het gras bij zitten.

Verder maken wij gebruik van slimme online boekhoudsoftware. Deze tool helpt ons om zo efficiënt mogelijk jouw administratie te beheren. En dankzij de handige app heb jij de volledige controle en overal inzicht in jouw boekhouding.

Opgeteld is Booky jouw administratiekantoor wanneer je op zoek bent naar een partij die:

Kennis heeft van jouw branche en regio

Jouw taal spreekt

Een duidelijk en vast tarief hanteert

Een financiële sparringpartner kan zijn

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Administratie uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Booky helpt je bij jouw administratie

De basis van ieder succesvol bedrijf is een gedegen financiële administratie. Wij analyseren daarom altijd eerst de huidige stand van zaken en kijken hoe jouw bedrijf mogelijk kan profiteren van fiscale aftrekposten waar je als ondernemer recht op hebt.

Verder verwerken wij alle inkomsten en uitgaven van jouw onderneming in een handig overzicht en houden wij deze up-to-date.

Op basis van jouw wensen kunnen wij je helpen met:

  • Het verzorgen van je volledige administratie
  • Het wegwerken van achterstanden in je administratie
  • Je salarisadministratie
  • De aangifte omzet- en inkomstenbelasting
  • Het samenstellen van je jaarrekening en publicatiedocumentatie

Dichtbij Zoetermeer

Zoetermeer kent een rijke historie aan ondernemers. Al in de middeleeuwen ontstond aan een groot zoetwatermeer een nederzetting van vissers en boeren. De treinverbinding die in 1868 tussen Den Haag en Utrecht werd aangelegd zorgde vervolgens voor meer bedrijvigheid in de regio Zoetermeer. Zo begon Martin van der Hagen in 1896 een stoomzuivelfabriek die uiteindelijk zou uitgroeien tot Nutricia, startte Adriaan van Well als kruidenier in 1932 supermarktketen De Spar en richtte Bernardus Brinkers aan het einde van de negentiende eeuw de gelijknamige margarinefabriek.

Voor ons is de gemeente Zoetermeer geen onbekend terrein en ligt ons administratiekantoor in Den Haag op slechts 13 minuten van het hartje van de stad zelf. Op deze manier houden wij altijd op korte afstand een oog op jouw financiële administratie.

Administratie uitbesteden aan Booky?

Hebben wij je overtuigd dat je het beste jouw administratie kunt uitbesteden bij ons administratiekantoor? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je hoe wij je gaan helpen.