Booky! Dé boekhouder in Schiedam voor ambitieuze zzp’ers, freelancers en mkb’ers

Zoek je een boekhouder in de regio Schiedam die je volledig ontzorgt bij jouw boekhouding? Booky!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Schiedam is een van de oudste steden van Nederland en kent dan ook een rijke historie aan ondernemende geesten. Vooral bekend van de jenever is de stad inmiddels de thuishaven van ruim 9.615 bedrijven in diverse sectoren. Veel van deze ondernemers besteden hun boekhouding uit aan een professioneel boekhoudkantoor en steeds vaker komen zij daarvoor uiteindelijk bij Booky terecht.

Wij zitten namelijk dicht bij deze ondernemers. Niet alleen op fysieke afstand, maar wij begrijpen ook vaak de branche waarin deze ondernemers actief zijn en hoe zij kunnen profiteren van fiscale voordelen. Daarbovenop zijn wij op de hoogte van alle lokale subsidies en regelingen die voor ondernemers in Schiedam gelden.

Ben jij nog op zoek naar een boekhouder in de regio Schiedam?
Laat Booky je dan helpen!

Dit is wat Booky doet voor ondernemers

Wij helpen zzp’ers, freelancers en mkb-bedrijven die zoeken naar een boekhouder. Wij pakken de boekhouding en het verwerken van de financiële administratie op, zodat jij je weer bezig kunt houden met het leuke gedeelte van ondernemen.

Administratie

Jaarrekening

Advies

Belastingen

De voordelen van Booky

In Schiedam en omgeving zijn er voldoende boekhoudkantoren te vinden. Wat Booky onderscheidt is onze aanpak en dat we jouw taal spreken. Schiedam ligt daarbij slechts op een steenworp afstand van Rotterdam, onze thuisbasis. Wij zitten dan ook altijd op korte afstand van jouw bedrijf om langs te komen als dat nodig is.

Daarnaast zitten wij altijd kort op de bal wat betreft jouw financiële zaken. En heb je financiële of fiscale vragen, dan zijn wij bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail.

Klanten kiezen dan ook voor Booky vanwege:

Vast tarief

Een vaste abonnementsprijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Online software

Moderne online boekhoudsoftware met een mobiele app!

De juiste mentaliteit

Wij hebben een niet ‘lullen maar poetsen’ mentaliteit

Bereikbaar

Altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline

Vaste contactpersoon

Altijd efficiënt, direct en effectieve communicatie.

Maandelijks opzegbaar

Geen kleine lettertjes of langdurige contracten.

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Boekhouding uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Hoe Booky te werk gaat

Allereerst maken wij een inventarisatie van jouw bedrijf, om inzicht te krijgen in de actuele stand van zaken. Als financieel specialist kijken wij daarbij ook direct naar mogelijk fiscale voordelen en subsidies waar je als ondernemer recht op hebt. Wij geven je vervolgens een op maat gemaakt financieel advies over jouw persoonlijke bedrijfssituatie met daarbij een aantal concrete aanbevelingen.

Als jij er vervolgens voor zorgt dat wij jouw bonnetjes en facturen ontvangen, dan gaan wij aan de slag om jouw administratie helemaal op orde te brengen.

Wij helpen je onder meer bij:

  • Je financiële administratie
  • De belastingaangifte
  • Verwerken van je kasboek
  • Het opstellen van je jaarrekening

Daarbij kun je via onze handige app eenvoudig bijvoorbeeld je tankbonnetjes uploaden en heb je toegang tot jouw actuele resultaten. Op deze manier ben je altijd op de hoogte over de laatste financiële ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Wat kost het uitbesteden van de boekhouding?

Laten we maar direct met de deur in huis vallen, je kunt beter de vraag stellen wat het uitbesteden van de boekhouding jou als ondernemer oplevert? Niet alleen bespaart het je namelijk waardevolle tijd die je in je eigen onderneming kunt steken, ook voorkomt het stress of de cijfers wel kloppen en of je het wel op tijd aanlevert bij de Belastingdienst.

Booky ontzorgt je in al deze zaken tegen een duidelijk en transparant tarief. Vanaf €85 per maand:

  • Verwerken wij je bedrijfsadministratie
  • Verzorgen wij de balans en resultatenrekening
  • Maken wij de btw- en winstaangifte op
  • Geven wij je persoonlijk advies en zij wij altijd bereikbaar

Boekhouding uitbesteden?

Wil je klant worden bij Booky? Dat is heel eenvoudig. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden!

Heb je al een boekhouder maar wil je de stap maken naar Booky?
Wij helpen je met het complete overstapproces en kunnen vaak al binnen één werkdag je gehele financiële administratie overnemen.