Transparant.

 Simpel.

 Duidelijk.

 

Alle administratie- en belastingzaken geregeld. Voor een vast en voordelig maandbedrag!

Het opzetten en bijhouden van je boekhouding is als ondernemer verplicht. Omdat het voor veel ondernemers een tijdrovende en minder leuke klus is, heeft een groot deel van hen de administratie uitbesteed aan een boekhouder, administratie- of accountantskantoor. Door de boekhouding uit te besteden besparen deze ondernemers niet alleen tijd maar uiteindelijk ook geld. Want een goede boekhouder verdient zichzelf altijd terug! Niet alleen heb jij meer tijd voor je bedrijf, maar je boekhouder voorkomt ook fouten in je aangiftes en wijst je op fiscale voordelen waar je mogelijk recht op hebt. Wil jij ook je boekhouding uitbesteden en ben je benieuwd wat dat bij Booky kost? Naast een aantrekkelijk tarief bieden wij ook de juiste expertise en kunde om jouw bedrijf verder te helpen.

Kosten en uurtarieven boekhouder

De totale kosten voor een boekhouder variëren. Allereerst is het tarief afhankelijk hoeveel je uitbesteedt aan je boekhouder. Doe je jouw boekhouding volledig zelf, laat je de boekhouder alleen de belastingaangifte doen of verzorgt deze de complete administratie? Daarnaast is de hoogte van de kosten gebaseerd op de ondernemingsvorm, de complexiteit en de hoeveelheid administratie. Heb je verder bijvoorbeeld personeel in dienst? Dan is salarisadministratie noodzakelijk. Tot slot hanteert iedere boekhouder zijn eigen uurtarief. Gemiddeld genomen hanteert een boekhouder een uurtarief van €50 – €90.

Onze tarieven

Bij Booky houden wij van transparantie. Daarom zijn onze tarieven simpel en duidelijk. Afhankelijk van de ondernemingsvorm, de complexiteit en de hoeveelheid administratie bieden wij jou gegarandeerd de beste prijs! Wij hanteren een vast tarief per maand, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Meteen van start gaan?

Of nog andere vragen?

Waarom ondernemers kiezen voor Booky

Booky verzorgt inmiddels voor vele bedrijven de boekhouding.
Klanten kiezen voor ons vanwege onder andere:

Een vast en aantrekkelijk tarief, waardoor je weet waar je aan toe bent

Altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline

Moderne online software, met onder andere een app voor op je telefoon!

Geen langdurige contracten, maar maandelijks opzegbaar

Kennis en expertise

Advies speelt in toenemende mate een belangrijke rol in de werkzaamheden van een boekhouder. Houd bij je overweging om met een boekhouder in zee te gaan daarom niet alleen rekening met de
kosten die daarmee gemoeid zijn, maar kijk ook naar de kennis en expertise die zij in huis hebben. Een boekhouder kan je bijvoorbeeld adviseren en ondersteunen bij mogelijke investeringen, subsidies of samenwerkingsverbanden die je wilt.

 

Sommige boekhouders hebben zich zelfs gespecialiseerd op een bepaald vakgebied. Daarnaast denken boekhouders steeds vaker met je mee over jouw bedrijf en kunnen ze advies geven over hoe je bijvoorbeeld verder kunt groeien. Soms heeft een boekhouder ook een sterk klantennetwerk waar zij jou kunnen introduceren of aan bepaalde ondernemers kunnen koppelen. Zo hebben wij inmiddels een goed netwerk opgebouwd in regio Zuid-Holland.