Ondernemersverhalen

 

Onze klanten aan het woord 📢

‘De tijd nemen, vertrouwen creëren en het persoonlijk maken’

Nelson (41) is een hardwerkende zorgondernemer, die zes jaar geleden begon te werken in de zorg. Inmiddels is Nelson twee jaar actief als zzp’er en begeleidt hij jongeren, gehandicapten en is ook werkzaam in de GGZ. Om zijn boekhouding te ontzorgen heeft hij deze uitbesteed aan Booky.

‘Groei zoeken en realiseren!’

Yao (24) lanceerde in juli 2020 zijn eigen e-commercebedrijf als oplossing voor zijn eigen probleem; een geïrriteerde en droge huid. Vandaag de dag staan er 379 producten op de website van Yao en krijgt hij dagelijks orders binnen die hij laat inpakken door zijn team. Voorheen deed Yao alles zelf, van marketing tot aan fulfilment. Tegenwoordig heeft hij een team dat hem hierbij ondersteunt. Daarnaast heeft hij zijn administratie uitbesteed aan Booky, zodat hij zich kan richten op het laten groeien van zijn bedrijf.

Van werknemer naar werkgever bij MultiVlaai

Natalie (22) begon naast haar studie met ondernemen. Haar eigen MultiVlaai franchisevestiging was direct een succes, totdat de coronapandemie uitbrak. Door slim ondernemerschap en hulp van Booky kwam ze er weer bovenop.

Een weg met veel drempels

Mohamed (31) kende de nodige tegenslagen, maar kwam er altijd weer bovenop en is nu succesvol zelfstandig vrachtwagenchauffeur. Dankzij Booky begrijpt hij nu ook wat zijn financiële rechten en plichten als ondernemer zijn.

‘Altijd blijven doen wat je leuk vindt’

Patrick (52) verwacht van zijn boekhouder dezelfde persoonlijke aandacht als die hij geeft aan zijn klanten en hun motoren. Mede daarom snelde hij volgas naar Booky.

Van twee volle archiefkasten naar alles in de cloud

Leo (57) wilde voor de administratie van zijn klusbedrijf al langere tijd overstappen naar een andere boekhouder, maar kreeg nooit het goede gevoel. Totdat hij werd getipt over Booky en de sprong waagt.