Booky – Dé boekhouder in Den Haag voor ambitieuze Mkb’ers, ZZP’ers en freelancers

Zoek je een boekhouder in de regio Den Haag die je volledig ontzorgt bij jouw boekhouding? Booky!

Den Haag is het episch centrum van de politiek en mede daardoor hebben veel grote bedrijven hun hoofdkantoor in de stad gevestigd. In totaal telt Den Haag momenteel 57.000 bedrijven. Als boekhouder in de regio Den Haag komen steeds meer van deze ondernemers uiteindelijk bij Booky terecht.

Wij zitten namelijk dicht bij deze ondernemers. Niet alleen op fysieke afstand, maar wij begrijpen ook vaak de branche waarin deze ondernemers actief zijn en hoe zij kunnen profiteren van fiscale voordelen. Daarbovenop zijn wij op de hoogte van alle lokale subsidies en regelingen die voor ondernemers in Den Haag gelden én hanteren wij een aantrekkelijk tarief.

Ben jij nog op zoek naar een boekhouder in de regio Den Haag? Laat Booky je dan helpen!

Hoe Booky te werk gaat

Allereerst maken wij een inventarisatie van jouw bedrijf, om inzicht te krijgen in de actuele stand van zaken. Als financieel specialist kijken wij daarbij ook direct naar mogelijk fiscale voordelen en subsidies waar je als ondernemer recht op hebt. Wij geven je vervolgens een op maat gemaakt financieel advies over jouw persoonlijke bedrijfssituatie met daarbij een aantal concrete aanbevelingen.

Als jij er vervolgens voor zorgt dat wij jouw bonnetjes en facturen ontvangen, dan gaan wij aan de slag om jouw administratie helemaal op orde te brengen.

Wij helpen je onder meer bij:
 Je financiële administratie
 De belastingaangifte
 Verwerken van je kasboek
 Het opstellen van je jaarrekening

Daarbij kun je via onze handige app eenvoudig bijvoorbeeld je tankbonnetjes uploaden en heb je toegang tot jouw actuele resultaten. Op deze manier ben je altijd op de hoogte over de laatste financiële ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Dit is wat Booky doet voor ondernemers

Administratie

Jaarrekening

Advies

Belastingen

Waarom kiezen voor Booky?

 

Wij staan voor simpel, duidelijkheid en transparantie.
Daarom willen wij het zo makkelijk mogelijk maken voor onze klanten.

Vaste contactpersoon

Vast en betaalbaar tarief

Maandelijks opzegbaar

De voordelen van Booky

In Den Haag en omgeving zijn er voldoende boekhoudkantoren te vinden. Wat Booky onderscheidt is onze aanpak en dat we jouw taal spreken. Niet alleen beheersen wij Nederlands en Engels, maar onze collega’s kunnen ook in het Arabisch of Turks communiceren. Den Haag ligt daarbij slechts op een kleine afstand van Rotterdam, onze thuisbasis. Wij zitten dan ook altijd op korte afstand van jouw bedrijf om langs te komen als dat nodig is. Daarnaast zitten wij altijd kort op de bal wat betreft jouw financiële zaken. En heb je financiële of fiscale vragen, dan zijn wij bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail.

Klanten kiezen dan ook voor Booky vanwege:
 Altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline
 Een vast en persoonlijk contactpersoon die de taal spreekt
 Duidelijk en aantrekkelijk tarief
 Moderne slimme online boekhoudsoftware

Wat kost het uitbesteden van de boekhouding?

Laten we maar direct met de deur in huis vallen, je kunt beter de vraag stellen wat het uitbesteden van de boekhouding jou als ondernemer oplevert? Niet alleen bespaart het je namelijk waardevolle tijd die je in je eigen onderneming kunt steken, ook voorkomt het stress of de cijfers wel kloppen en of je het wel op tijd aanlevert bij de Belastingdienst.

Booky ontzorgt je in al deze zaken tegen een duidelijk en transparant tarief. Vanaf €75 per maand:

 Verwerken wij je bedrijfsadministratie

 Verzorgen wij de balans en resultatenrekening

 Maken wij de btw- en winstaangifte op

 Geven wij je persoonlijk advies en zij wij altijd bereikbaar

Boekhouder in Den Haag

Inmiddels helpen wij diverse bedrijven in Den Haag met hun boekhouding. Wij komen dan ook graag bij deze Haagse ondernemers op bezoek voor een ‘bakkie pleur’ en een goed gesprek over hun boekhouding. Ons kantoor ligt op slechts 30 minuten van de binnenstad van Den Haag en wij zijn via de digitale snelweg slechts één klik van je vandaan.

Boekhouding uitbesteden?

Wil je klant worden bij Booky? Dat is heel eenvoudig. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden!

Heb je al een boekhouder maar wil je de stap maken naar Booky?
Wij helpen je met het complete overstapproces en kunnen vaak al binnen één werkdag je gehele financiële administratie overnemen.

Bij de volgende locaties kun je ook voor je boekhouding bij ons terecht:

Boekhouding uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!