Booky! Dé boekhouder in Den Haag voor ambitieuze zzp’ers, freelancers en mkb’ers

Ben jij nog op zoek naar een goede boekhouder in de regio Den Haag? Laat Booky je dan helpen!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Den Haag is het episch centrum van de politiek en mede daardoor hebben veel grote bedrijven hun hoofdkantoor in de stad gevestigd. In totaal telt Den Haag momenteel meer dan 85.000 bedrijven. Als boekhouder in de regio Den Haag komen steeds meer van deze ondernemers uiteindelijk bij Booky terecht.

Wij zitten namelijk dicht bij de ondernemer in Den Haag . Niet alleen op fysieke afstand met ons kantoor in Den Haag, maar wij begrijpen ook vaak de branche waarin deze ondernemers actief zijn en hoe zij kunnen profiteren van fiscale voordelen. Daarbovenop zijn wij op de hoogte van alle lokale subsidies en regelingen die voor ondernemers in Den Haag gelden én hanteren wij een aantrekkelijk tarief.

De zzp’er en eenmanszaak in Den Haag kiest daarom ons als boekhouder, maar ook startende en middelgrote ondernemers zijn bij ons van harte welkom.

Dit is wat Booky doet voor ondernemers

Wij helpen zzp’ers, freelancers en mkb-bedrijven die zoeken naar een boekhouder. Wij pakken de boekhouding en het verwerken van de financiële administratie op, zodat jij je weer bezig kunt houden met het leuke gedeelte van ondernemen.

Administratie

Jaarrekening

Advies

Belastingen

De voordelen van Booky

In Den Haag en omgeving zijn er voldoende boekhoudkantoren te vinden. Wat Booky onderscheidt als boekhoudkantoor is onze aanpak en dat we jouw taal spreken.

Daarnaast zitten wij altijd kort op de bal wat betreft jouw financiële zaken. En heb je financiële of fiscale vragen, dan zijn wij bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail.

Klanten kiezen dan ook voor Booky vanwege:

Vast tarief

Een vaste abonnementsprijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Online software

Moderne online boekhoudsoftware met een mobiele app!

De juiste mentaliteit

Wij hebben een niet ‘lullen maar poetsen’ mentaliteit

Bereikbaar

Altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline

Vaste contactpersoon

Altijd efficiënt, direct en effectieve communicatie.

Maandelijks opzegbaar

Geen kleine lettertjes of langdurige contracten.

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Boekhouding uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Hoe Booky te werk gaat

Allereerst maken wij een inventarisatie van jouw bedrijf, om inzicht te krijgen in de actuele stand van zaken. Als financieel specialist kijken wij daarbij ook direct naar mogelijk fiscale voordelen en subsidies waar je als ondernemer in Den Haag recht op hebt. Wij geven je vervolgens een op maat gemaakt financieel advies over jouw persoonlijke bedrijfssituatie met daarbij een aantal concrete aanbevelingen.

Als jij er vervolgens voor zorgt dat wij jouw bonnetjes en facturen ontvangen, dan gaan wij aan de slag om jouw administratie helemaal op orde te brengen.

Wij helpen je onder meer bij:

  • Je financiële administratie
  • De belastingaangifte
  • Verwerken van je kasboek
  • Het opstellen van je jaarrekening

Daarbij kun je via onze handige app eenvoudig bijvoorbeeld je tankbonnetjes uploaden en heb je toegang tot jouw actuele resultaten. Op deze manier ben je altijd op de hoogte over de laatste financiële ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Wat kost het uitbesteden van de boekhouding?

Ben je op zoek naar een goedkope boekhouder in Den Haag? Laten we dan maar direct met de deur in huis vallen, je kunt beter de vraag stellen wat het uitbesteden van de administratie jou als ondernemer oplevert!

Hoeveel een boekhouder kost, hangt dus mede af van je wensen. Wil je bijvoorbeeld zelf factureren en zelf verwerken en heb je behoefte aan controle? Of zoals de meeste ondernemers de gehele boekhouding uitbesteden?

Niet alleen bespaart de laatst genoemde optie waardevolle tijd die je in je eigen onderneming kunt steken, ook voorkomt het stress of de cijfers wel kloppen en of je het wel op tijd aanlevert bij de Belastingdienst.

Booky ontzorgt je in al deze zaken tegen een duidelijk en transparant tarief. Vanaf €85 per maand:

  • Verwerken wij je bedrijfsadministratie
  • Verzorgen wij de balans en resultatenrekening
  • Maken wij de btw- en winstaangifte op
  • Geven wij je persoonlijk advies en zijn wij altijd bereikbaar

Boekhouder in Den Haag

Inmiddels helpen wij diverse bedrijven in Den Haag met hun boekhouding. Wij komen dan ook graag bij deze Haagse ondernemers op bezoek voor een goed gesprek over hun boekhouding. Langskomen is natuurlijk ook mogelijk, ons kantoor in Den Haag is per auto als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Daarnaast zijn wij via de digitale snelweg slechts één klik van je vandaan.

Boekhouding uitbesteden?

Wil je klant worden bij Booky? Dat is heel eenvoudig. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden!

Heb je al een boekhouder in Den Haag maar wil je de stap maken naar Booky? Wij helpen je met het complete overstapproces en kunnen vaak al binnen één werkdag je gehele financiële administratie overnemen.