Booky! Hét administratiekantoor in de regio Gouda

Zoek je een deskundig administratiekantoor in de buurt van Gouda? Zoek dan niet verder!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Dit is wat administratiekantoor Booky doet voor ondernemers

Gouda telt op dit moment bijna 8.480 bedrijven. Veel van deze ondernemers besteden hun financiële administratie uit aan een administratiekantoor en steeds vaker aan Booky.

Wij helpen ZZP’ers en MKB’ers namelijk op een effectieve manier met hun financiële administratie, zodat zij zich kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken binnen hun eigen onderneming.

Bedrijfsadministratie en salarisadministratie

Je gehele boekhouding voor een vast bedrag geregeld en altijd up-to-date inzicht via de app.

Jaarrekening

Aan het einde van het jaar wordt je administratie verwerkt in een overzichtelijke jaarrekening.

Belastingen

Wij zoeken voor jou naar kansen en mogelijkheden voor het besparen van belasting!

Communicatie

Doordat je boekhouding altijd up-to-date is, attenderen wij je altijd ver voor tijd!

Waarom ondernemers kiezen voor administratiekantoor Booky

Natuurlijk zijn er voldoende andere administratiekantoren in Gouda en omgeving die voor jou de administratie uit handen kunnen nemen.

Wat Booky onderscheidt is onze aanpak en dat we jouw taal spreken, in gewone mensentaal. Daarbij hanteren wij een all-in-one tarief waar geen addertjes onder het gras bij zitten.

Verder maken wij gebruik van slimme online boekhoudsoftware. Deze tool helpt ons om zo efficiënt mogelijk jouw administratie te beheren. En dankzij de handige app heb jij de volledige controle en overal inzicht in jouw boekhouding.

Opgeteld is Booky jouw administratiekantoor wanneer je op zoek bent naar een partij die:

Kennis heeft van jouw branche en regio

Jouw taal spreekt

Een duidelijk en vast tarief hanteert

Een financiële sparringpartner kan zijn

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Administratie uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Booky helpt je bij jouw administratie

De basis van ieder succesvol bedrijf is een gedegen financiële administratie. Wij analyseren daarom altijd eerst de huidige stand van zaken en kijken hoe jouw bedrijf mogelijk kan profiteren van fiscale aftrekposten waar je als ondernemer recht op hebt. Verder verwerken wij alle inkomsten en uitgaven van jouw onderneming in een handig overzicht en houden wij deze up-to-date.

Daarnaast kijken we ook naar de sector waarin je actief bent en welke kansen er mogelijk voor jouw bedrijf liggen. Door deze inzichten te creëren en een sterke financiële basis neer te zetten zorgen wij ervoor dat jouw kans op succes fors toeneemt.

Op basis van jouw wensen kunnen wij je helpen met:

  • Het verzorgen van je volledige administratie
  • Het wegwerken van achterstanden in je administratie
  • Je salarisadministratie
  • De aangifte omzet- en inkomstenbelasting
  • Het samenstellen van je jaarrekening en publicatiedocumentatie

Dichtbij Gouda

Gouda wordt ook wel de kaarsenstad van Nederland genoemd. In 1853 werd in Gouda een kaarsenfabriek opgericht, dat vijf jaar later de N.V. Stearine Kaarsenfabriek Gouda werd. De kaars is dan wel minder populair geworden door de opkomst van elektrisch licht, maar staat nog altijd symbool voor licht en hoop in de duisternis. Daar kunnen wij ons uitstekend mee identificeren, want Booky steekt ook graag een lichtje op in jouw administratie om tot enige financiële verlichting te komen.

Voor ons is Gouda daarbij geen onbekend terrein en zijn wij altijd in de buurt om je waar nodig te helpen. Ons administratiekantoor ligt op slechts 20 minuten van de binnenstad van Gouda en binnen twee seconden via WhatsApp.

Administratie uitbesteden aan Booky?

Hebben wij je overtuigd dat je het beste jouw administratie kunt uitbesteden bij ons administratiekantoor? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je hoe wij je gaan helpen.