Booky! Hét administratiekantoor in Rotterdam en omgeving

Besteed je liever je administratie uit aan een kantoor met kennis van zaken? Wij hebben een fascinatie voor administratie!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Dit is wat administratiekantoor Booky doet voor ondernemers

De gemeente Rotterdam kent steeds meer ondernemers. Op dit moment telt de gemeente meer dan 92.500 bedrijfsvestigingen. Veel van deze ondernemers kiezen ervoor om bijvoorbeeld hun salarisadministratie of volledige financiële administratie uit handen te geven aan een administratiekantoor.

Steeds vaker kiezen deze ondernemers voor Booky. Niet alleen omdat wij dicht bij deze zzp’ers en mkb’ers in de buurt zitten, maar ook omdat wij hen op een effectieve manier met hun financiële administratie helpen en zij zich kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken van hun bedrijf.

Bedrijfsadministratie en salarisadministratie

Je gehele boekhouding voor een vast bedrag geregeld en altijd up-to-date inzicht via de app.

Jaarrekening

Aan het einde van het jaar wordt je administratie verwerkt in een overzichtelijke jaarrekening.

Belastingen

Wij zoeken voor jou naar kansen en mogelijkheden voor het besparen van belasting!

Communicatie

Doordat je boekhouding altijd up-to-date is, attenderen wij je altijd ver voor tijd!

Waarom ondernemers kiezen voor administratiekantoor Booky

Natuurlijk zijn er voldoende andere administratiekantoren in Rotterdam en omgeving die je kunnen helpen. Maar Booky doet het net even anders.
Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en een all-in-one tarief. Jij krijgt de aandacht die je verdient voor een vast laag bedrag per maand. Op deze manier kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast spreken en begrijpen wij jouw taal.

Verder maken wij gebruik van Yuki, een handige en moderne online boekhoudsoftware oplossing die ook eenvoudig is te koppelen aan softwaresystemen die jij misschien wel gebruikt! Dankzij de app die je erbij krijgt, upload je bijvoorbeeld direct je tankbonnetje. Op deze manier jagen wij je niet op onnodig hoge administratiekosten, maar heb je wel altijd een actueel overzicht van je financiën.

Je kunt dus het beste je administratie bij Booky uitbesteden wanneer
je op zoek bent naar:

Kennis heeft van jouw branche en regio
Jouw taal spreekt
Een duidelijk en vast tarief hanteert
Een financiële sparringpartner kan zijn

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Administratie uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Fascinatie voor administratie

Bij Booky zijn we iedere dag bezig met de administratie van ondernemers. Je zou kunnen zeggen dat het zelfs een fascinatie en specialisatie van ons is geworden. Met meer dan gemiddelde interesse doorgronden wij jouw administratie en brengen wij deze op orde.

Wij zien het namelijk als onze plicht om jou te ontzorgen en mee te denken hoe jij het maximale uit jouw bedrijf kunt halen.
Daarbij kijken we niet alleen naar je bedrijf, maar ook naar mogelijke fiscale aftrekposten waar je als ondernemer recht op hebt. Wij ontcijferen jouw markt en werkgebied en gaan op zoek naar alle aanwezige kansen.

Afhankelijk van je eigen wensen helpen wij je met:

  • Het verzorgen van je volledige administratie
  • Het wegwerken van achterstanden in je administratie
  • Je salarisadministratie
  • De aangifte omzet- en inkomstenbelasting
  • Het samenstellen van je jaarrekening en publicatiedocumentatie

Alle inkomsten en uitgaven van jouw onderneming verwerken wij in een handig overzicht. Op deze manier krijg je een actueel overzicht hoe jouw financiële situatie eruitziet en zorgen wij ervoor dat je altijd op tijd voldoet aan je financiële bedrijfsverplichtingen. Door deze inzichten te creëren, kun jij met je bedrijf meer rendement realiseren.

Salarisadministratie uitbesteden?

Heb je personeel? Dan betaal je als bedrijf iedere maand je personeel salaris. Het is voor veel bedrijven een van de grootste maandelijkse uitgaven en als ondernemer ben je verplicht om hiervoor een salarisadministratie bij te houden.

Met deze loonadministratie help je de Belastingdienst namelijk om inzicht te krijgen in de loonbetalingen aan je medewerkers. Heb je onvoldoende kennis in huis over de geldende wet- en regelgeving, onvoldoende tijd beschikbaar om de salarisadministratie zelf te verwerken, of groeit je bedrijf als kool en wil je de volgende stap zetten? Dan raden wij je aan om dit uit te besteden aan Booky.

Wat daarvoor nodig is? Als jij ons de juiste gegevens doorgeeft, zorgen wij ervoor dat je salarisadministratie wordt verwerkt. Daarnaast beantwoorden we al jouw vragen over je administratie. Verder worden de loonstroken iedere maand op tijd toegestuurd en hoef jij niet meer te controleren of alle mutaties kloppen. Op deze manier loont het om je salarisadministratie uit te besteden bij administratiekantoor Booky.