Booky! Dé boekhouder voor zzp’ers

Ben je zzp’er en op zoek naar een boekhouder die jou kan helpen bij je financiële administratie? Of ben je net begonnen als zzp’er en wil je een vliegende start maken? Booky is dé specialist in de financiële administratie voor zzp’ers!

of

afbeelding boekhouder rotterdam

Dit is wat Booky doet voor ondernemers

Wij helpen zzp’ers, freelancers en mkb-bedrijven die zoeken naar een boekhouder. Wij pakken de boekhouding en het verwerken van de financiële administratie op, zodat jij je weer bezig kunt houden met het leuke gedeelte van ondernemen.

Administratie

Jaarrekening

Advies

Belastingen

De voordelen van Booky voor jouw bouwbedrijf

Naast onze aanpak onderscheidt Booky zich van andere boekhoudkantoren door onze persoonlijke benadering en dat wij jouw taal spreken. Wij gebruiken geen ingewikkelde termen of vakjargon, leggen het gewoon duidelijk aan je uit.

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd in de ZZP boekhouding

Geen zorgen

Jij levert zorgeloos aan, wij regelen de rest!

Ervaring

Ervaring in de bouw, transport, zorg en meer

Fiscale voordelen

Optimaal profiteren van de fiscale voordelen

Waarom kiezen voor Booky?

Vast tarief

Een vaste abonnementsprijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Online software

Moderne online boekhoudsoftware met een mobiele app!

De juiste mentaliteit

Wij hebben een niet ‘lullen maar poetsen’ mentaliteit

Bereikbaar

Altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline

Vaste contactpersoon

Altijd efficiënt, direct en effectieve communicatie.

Maandelijks opzegbaar

Geen kleine lettertjes of langdurige contracten.

Onze klanten beoordelen ons
met een 9.5

En hier zijn wij best trots op!

Boekhouding uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!

of

Specialist in zzp boekhouding

Als zzp’er komt er veel op je af. Je wilt iedereen helpen en dat zo goed mogelijk doen. Juist omdat je zelfstandige bent kom je al snel tijd tekort en kan je financiële administratie een taak worden die je voor je uit schuift. Op deze manier wordt de boekhouding een last op je schouders, terwijl je juist van het ondernemershap wilt genieten.

Daarom helpt Booky al jaren zzp’ers om (weer) grip te krijgen op hun administratie. Wij zorgen ervoor dat jouw administratie altijd up-to date en op orde is. Als specialist weten wij precies waar je als zzp’er met je boekhouding wel en ook vooral niet aan hoeft te voldoen. Wist je bijvoorbeeld dat je als zzp’er niet meer verplicht bent om een jaarrekening in te dienen bij de Belastingdienst en een balans samen met een winst- en verliesrekening voldoet? Dit bespaart je direct al veel geld!

Wij kunnen je onder meer helpen met:

  • Het verzorgen van je volledige administratie
  • Het wegwerken van achterstanden in je administratie
  • De aangifte omzet- en inkomstenbelasting
  • Het samenstellen van je winst- en verliesrekening

Hoe Booky zzp’ers helpt

Booky werkt net iets anders dan andere boekhouders, wat voor jou als zzp’er diverse voordelen oplevert.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn inventariseren wij allereerst samen met jou wat jouw bedrijf nodig heeft en bieden daarvoor vervolgens één totaaloplossing. Jouw wensen staan hierin centraal en wij zorgen ervoor dat al jouw zorgen over de zakelijke administratie worden weggenomen. Bij ons ben je geen nummer, want wij zien dagelijks al genoeg cijfers!

Daarbij kunnen we indien gewenst diverse financiële zaken uit handen nemen, zoals betalingsprocessen of het opstellen van tussentijdse analyses en plannen. Het belangrijkste is dat wij ervoor zorgen dat de kosten die je kwijt bent voor het uitbesteden van je administratie altijd
terugverdient.

Ook voor de startende zzp’er

Booky richt zich daarbij ook specifiek op de startende zzp’er! Met behulp van onze volledige startersbegeleiding maak jij een vliegende start.

Samen met je eigen financiële coach van Booky werk je aan de zakelijke inrichting van jouw onderneming. Deze coach weet precies wat er zich binnen jouw bedrijf afspeelt en staat altijd klaar om jouw zakelijke vragen te beantwoorden.

Wij helpen je daarbij niet alleen met het inrichten van je administratie, maar wijzen je ook op specifieke zzp aftrekposten en helpen je indien nodig bij het aanvragen van een financiering bij de bank.

Wat kost jouw zzp boekhouder?

Wij weten dat je als ZZP’er en zeker als startende ondernemer krap bij kas kunt zitten. Daarom hanteren wij een aantrekkelijk tarief en ontzorgen al vanaf €75 per maand jouw administratie.

Door je boekhouding uit te besteden bespaar je waardevolle tijd die je in je onderneming kunt steken, tijd die je zeker in de eerste fase hard nodig hebt! Daarnaast heb je geen stress of je cijfers wel kloppen en op tijd aangeleverd worden bij de Belastingdienst.

Wist je daarnaast dat je de BTW die een boekhouder rekent mag worden afgetrokken van de belasting? Tel uit je winst!

Jouw ZZP administratie uitbesteden?

Wil je al op korte termijn je administratie uitbesteden aan Booky? Dat is heel eenvoudig. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Heb je al een boekhouder, maar wil je de stap maken naar Booky? Dit kan ingewikkeld lijken, maar is het niet. Wij helpen je met het proces en kunnen vaak al binnen één werkdag je gehele financiële administratie overnemen.